Изграждане на компютърни конфигурации

Подпомагаме дейностите при изграждането на цялостни IT решения на медицински центрове, болници, фармацевтични компании, асоциации, фирми и други.

В днешно време няма бизнес, който да не се нуждае от компютри, сървъри или друг вид IT инфраструктура. Правилното  IT обезпечение осигурява непрекъсната и спокойна работа, подобрява сигурността на информацията и канализира ефективността на процесите. 

Натрупаният опит ни помага да планираме, изграждаме и поддържаме инфраструктура за различни сфери – болници, медицински центрове и фирми с различни дейности. Водени сме от желанието клиентите да останат доволни, за да можем да сме дългосрочен техен партньор. 

IT инфраструктура

Част от услугите, с които можем да сме полезни

  • Изграждане на сървъри
  • Закупуване и инсталация на компютърна техника
  • Изграждане на видеонаблюдение
  • Месечна профилактика на компютърни системи
  • Обучение на персонал за работа с компютърна техника
  • Изграждане и окабеляване на техника за безжичен интернет 
 

Какви са стъпките и цената за изграждане на IT инфраструктура?

Отговорът на този въпрос се крие в следните неща:

Предварително проучване

 

Мрежовите компютърни конфигурации включват в себе си множество компоненти. Изборът и съответно цената са обект на предварителен разговор, за да може да се уточни обемът оборудване, което трябва да се закупи и инсталира. 

Заедно ще отговорим на тези въпроси!

Техническо изграждане

 

Доставка, изграждане и другите елементи за успешен проект са само част от стъпките. Можем да подберем бюджетни оборудвания или такива с по-висока стойност, но със значително по-дълги експлоатационни срокове и надеждност.

Бързо, но и надеждно.

 

Обучение на            персонал

 

 

Последващата поддръжка е от първостепенно значение. В повечето пъти тя зависи както от надежността на оборудването, така и от обучения персонал.

 

Знаем колко е важно да реагираме, когато има нужда.


Реализирани проекти

Кликни и виж повече за част от успешно реализираните ни проекти.